Har du en artikkel som skal publiseres her kan du sende den til: post@fyllingenhandball.no

Klubbkveld hos Intersport Laksevåg! Finn flotte julegaver til ekte Fyllingenfolk!

Jenter og gutter 2011

Våre minste spillere trener på Sælen skole tirsdager Jenter født 2011 - kl.17-18 Gutter født 2011 - kl.18-19 Let også opp gruppene på Facebook for mer informasjon, henholdsvis Fyllingen jenter 2011 og Fyllingen håndball g2011

4 jenter og 4 gutter til Skien!

7.-10 august er det Sentral talentsamling for G/J 2002 i Skien. Mandag dro denne gjengen fra Fyllingen Håndball østover for noen spennende og lærerike dager.

Av 16 spillere som reiser fra Region Vest er hele 8 fra vår klubb! Vi ønsker Mathias Kvinge, Daniel Dimitrijevic, Marcus Robson, Ebbe Stankiewicz, Henriette Espetvedt Eggen, Lina Waage Mossestad, Maria Bergslien Gald og Pia Standal lykke til på samlingen!